Vissza a Tudástár oldalra

Mennyire ismered az internet világát? Teszteld tudásod a NetreFel első kvízjátékával!

Közzétéve: 2022. április 14.
Olvasási idő: 3 perc

Lassan egy éve, hogy elindult a NetreFel program, amelynek elhivatott célja az okostelefonok és az online világ fogalmait és jelenségeinek érthetőbbé tétele a digitáliával még ismerkedők számára. Az elmúlt egy évben hétről hétre számtalan témával és érdekességgel töltöttük meg Tudástárunkat és a NetreFel Facebook oldalát, most pedig egy játékos kvízzel készültünk!

A kvíz segítségével próbára tehetjük tudásunkat az internet alapfogalmaival kapcsolatban, így játékos módon tanulhatunk és ismerkedhetünk meg ezekkel a kifejezésekkel. A kérdéseket korábbi posztjaink és cikkeink alapján állítottuk össze, így aki figyelemmel követ minket, már találkozhatott a helyes megoldásokkal.

A kvíz kitöltése megmutatja, mennyire ismerjük a gyakran használt kifejezéseket és összefüggéseket! Rossz válasz esetén sincs ok csüggedésre, a kvíz ugyanis akárhány alkalommal kitölthető. Jó szórakozást!

Mennyire ismered az internet világát? Teszteld tudásod a Netrefel első kvízjátékával! Kattints a „Start” gombra!

 

Ha egy kis ismétlés segítene, jó szívvel ajánljuk a Netrefel Tudástárban megtalálható olvasmányos cikkeket, valamint a NetreFel Facebook oldalán rendszeresen frissülő tartalmainkat! Köszönjük, hogy velünk tartasz!