Segítőknek

Segítőnek lenni nem csupán hasznos és fontos, de menő is. Legyen Ön is szülei, nagyszülei támasza a digitális kérdésekben, és segítse őket felfedezni a mobilinternet nyújtotta végtelen lehetőségeket! Mi segítünk abban, hogy hiteles és megbízható információkkal segíthesse őket az összes, számukra releváns kérdésben. Kövesse rendszeresen frissülő tartalmainkat és legyen Ön is Segítő!

Hogyan válasszunk mobilinternet-csomagot?

2021. április 15.

Az ideális mobilcsomag kiválasztása nem egyszerű feladat. Négy pontban összefoglaltuk a legfontosabb szempontokat, amelyek segíthetnek a számunkra ideális adatcsomagot.

A mobilinternet a 4G-re költözött

2021. március 31.

Az NMHH felmérése szerint 75 százalékos volt az okostelefon ellátottság, és folyamatosan nő a mobiladat igény is, mellyel már csak az olyan fejlett technológiák képesek lépést tartani, mint a 4G.

Filmek, videók és más szórakoztató tartalmak idősebbeknek

2021. március 31.

Filmek, zenék, online színház vagy kiállítások - ma már számos szórakoztató tartalom elérhető az idősebb generációk számára is. A világ csak pár kattintásra van!

A mobilgenerációk nyomában - 2G-től az 5G-ig

2021. március 31.

A mobilhálózatokon nyújtott szolgáltatások (és velük együtt a telefonok) hihetetlen sebességgel fejlődnek. Tudjon meg mindent a 2G, 3G, 4G és 5G hálózatokról!

Wifi vagy mobilinternet – melyiket válasszam?

2021. március 31.

Mikor válasszuk a mobilnetet és mikor a wifit? Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat, hogy Ön is tudatosan internetezhessen!

Hogyan válasszunk tudatosan okostelefont?

2021. március 31.

A régebbi telefonok felett eljár az idő, ezért fontos figyelni arra, hogy lehetőleg a gyorsabb internetkapcsolatra alkalmas 4G-s vagy 5G-s készülékek közül válasszunk.

Elavult a készülékem?

Előfordulhat, hogy Ön régebbi típusú eszközt használ, amit a szolgáltatók egyre kevésbé támogatnak a hálózatfejlesztés miatt - ide kattintva ellenőrizze telefonját!

További információk