Készülék-ellenőrzés

Előfordulhat, hogy Ön régebbi típusú eszközt vagy SIM-kártyát használ, amit a szolgáltatók egyre kevésbé támogatnak – emiatt egyes funkciók és szolgáltatások egy idő után működésképtelenné válhatnak.

Ellenőrizze, hogy készüléke milyen hálózatokon működik!

Mobilkészülék ellenőrzése

Android*

  1. Lépjen be a Beállítások > Kapcsolatok menüpontba.

  2. Ezen belül érintse meg a Mobilhálózatok > Hálózati mód menüpontot.

  3. A felugró listából válassza ki a 4G vagy LTE hálózati módot!

    Ha itt megjelenik a 4G vagy LTE kifejezés, a készüléke 4G-képes. Ha nem jelennek meg ezek a kifejezések, akkor a készüléke 3G- vagy 2G-hálózatokat tud csak kezelni. Ez esetben érdemes készüléket váltania!
    * Készüléke korától függően, főként a 4 évnél idősebb készülékeknél, az azon működő Android rendszer verziója szerint a menü eltérő lehet. Eltérés esetén másik menüpont alatt találhatja a Mobilhálózatok/Hálózati módot. A legfontosabb, hogy ha nem látja sem a 4G sem az LTE kifejezéseket, akkor készülékének cseréje indokolt.
 

iPhone

  1. Az iPhone-on lépjen a Beállítások > Mobiltelefon menüpontra.

  2. A 4G hálózat engedélyezéséhez érintse meg az LTE engedélyezése felirat melletti kapcsolót.

SIM kártya ellenőrzése

A régebbi típusú SIM-kártyákkal nem érhető el a 4G-s hálózat. Ha nem tudja, milyen SIM-kártyával rendelkezik, keresse a szolgáltatóját!

Miért éri meg váltani?

Töltsön több időt családjával!

Az üzenetküldő és közösségi alkalmazások segítségével rendszeresen kapcsolatban lehet szeretteivel. Beszélgessen korlátlanul írásban vagy videóhíváson keresztül, kövesse nyomon a családtagok legfontosabb pillanatait!

Fizessen könnyedén telefonjával!

Fizessen online a vásárlásokért vagy a szolgáltatásokért! Így az sem baj, ha véletlenül otthon hagyja a pénztárcáját. A mobilbankos alkalmazásoknak köszönhetően pedig nem kell többé sorban állnia: intézze el pénzügyeit pár érintéssel!

Vigyázzon az egészségére!

Sosem volt még ilyen könnyű nyomon követnie egészségügyi állapotát. Az otthona kényelméből igénybe vehet telemedicina-szolgáltatásokat, naplózhatja vérnyomását, figyelheti pulzusszámát és fejlesztheti fizikai aktivitását is.

Élvezze a számtalan lehetőséget!

A mobilnet segítségével kinyílik Ön előtt a világ. Korlátlan lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra és a tanulásra, mindössze néhány kattintáson belül.

Segítségre van szüksége?